Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy javítsam meg a monitorom?

Hogy javítsam meg a monitorom?

Figyelt kérdés
Na szóval: Anyám talált egy monitort, Samsung, szélesvásznú, bedugtam bekapcsolom a monitort és 1 másodpercig van kép utána nincs. kikapcsolom újra bekapcsolom 1 másodpercig van kép aztán elmegy.
2012. jan. 21. 20:40
1 2
 11/15 vagyokakilehetek ***** válasza:
65%

ok ok segítek rajtad. én szakember vagyok..

a hátulján ennek a típusnak is mint a többinek van pár csavar ami rögzíti a fedelét.

tekerd ki őket. ekkor láthatóvá válik a belseje. dug be az áram kábelt utána és a számítőgéphez is csatlakoztasd.

ezután végy egy 4-es csillagcsavarhúzót a kezedbe. told bele oda ahol bejön az áram a gépbe. ha megrázott akkor nem sikerült.

ha nem ráz meg akkor se. próbálkoz vele még.

rásegítésként önthetsz bele egy fél deci vodkát is. az segíeni szokott..

de szerelőhöz el ne vidd. semmi értelme. még megjavítja vagy megmondja egyáltalán javítható e...

2012. jan. 21. 22:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

:)))

ez az. Amit én leírtam komolyan, azt az utolsó kolléga viccesen. Értsd már meg, hogy nem ér az egész annyit, hogy itt akár szakember útmutatása alapján belenyúlkálj.

Mi lesz legközelebb. Az Egészség rovatban szakorvos segítségével otthon műtétet fog valaki végezni???

2012. jan. 22. 10:49
 13/15 vagyokakilehetek ***** válasza:
60%
abban is adunk a lúzereknek szívesen tanácsot :D :D
2012. jan. 22. 17:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszi, sikerült megjavítani!:)
2012. jan. 22. 22:59
 15/15 vagyokakilehetek ***** válasza:
60%
persze :)
2012. jan. 23. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!