Miért nem ismeri fel a gépem a hardvereit?
Nincs a gépen hang ("Nincs hangkimeneti eszköz telepítve") , nem érzékeli a PS/2-es egeret csak az USB-et és a DVD meghajtót sem ismeri fel a gép.Igazából ma szembesültem a problémával, mert koleszos vagyok és ma értem haza és a szüleim mondták, hogy nincs rendben valami a géppel. Szóval megnéztem először az eszközkezelőt és ez a látvány fogadott: [link]
Utána lefuttattam egy Hibakeresés és javítás szerűséget a Hibaelhárítás menüpontban és azt tapasztaltam, hogy a gép észrevette hogy hiba van a hardverekkel (illesztőprogrammal) el is kezdte javítani,de egyiket sem tudta kijavítani.Itt van pár kép amikor vége van a javításnak:
Arra lennék kíváncs, hogy hogyan tudnám megcsinálni, mert ilyet még soha nem tapasztaltam. Az alaplappal lehet valami vagy a géppel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!