Merevlemezt (? ) hogyan lehet betenni egy gépbe? (lent! )
Van egy merevlemez? vagy egy dobozka...41 GB-os...és hát be szerettük volna tenni a gépbe...és vannak rajta kis pucukák...és akkor rajzok hogy mikor hová kell tenni...és hát sehogy sem kapcsolt be a gép, csak ha egy bizonyos helyre tettem őket...akkor meg bekapcsolt és jelzett valami hibát...és hát a gépbe semmi új dolog nem volt...
Nagyon hülyék vagyunk ezekhez....én 13 lány apum pedig...hát... egy aggódó apuka...
Remélem érthető voltam...előre is köszii!
Kérjetek segítséget valakitöl
valószínü hogy valami baja is van gépnek
Gondolom a jumper t raktad minden helyre ahova tudtad biztos nem hagytál ki semiţ?:D
mivel nincs semi,gépbe ezért
master re kel teni
iletve jumper nélkül is probáld ki
valamikor felismeri ugy föleg ha semi sincs bene
Köszi!
Akkor nem kell kép?
Mi az a jumper? már bocsi...a kis pucuka?
És már egy ilyen doboz van benn... C) és D) meghajtóm van.... akkor biztos mester kell? mert én a másikhoz csináltam... és két pucukát dugtam csak be...tehát akkor mester és pucu nélkül?
Képet nyugodtan csinálhatsz
.
nem ha 2db doboz van bent akor
egyiket master másikart slave ra kel állítani
máshogy nem fog meni
jumper nélkül pucuk
és két pucuk se lehet egy dobozon hogy került rá 2db pucuk???
mastere ted a régit ami bent volt
ezt az újat meg salve ra slave? valahogy igy irják
aztán igy inditsd el
.
de új merevlemez (doboz) nélkül elindul a gép amugy?
Van egy fehér dugaszos táp kábel is
meg van egy széles szürke ide kábel is
úgy dugd be újba is mint ahogymásikba van
és újat slave ra ted és meni e kel
viszont nemtudom ha mindjuk használt merevlemezt vetetek akor az lehet nem is jó
boltba vetétek? megbizható helyröl?
nincs senki aki segíetsen?
Az új nélkül megy...de hát lehet hogy akkor kérek mégis segítséget mert ez nekem csak most ködösített...
van gyárilag egy ugyan ilyen cucc...és alatta sokkal egy másik...de abba más kanócok kellenek....
és akkor most mester vagy slave? vagy mi...
Tényleg bocsi...de én nagyon hülye vagyok ezekhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!