Nyomtatóban patront cseréltem chip áthelyezéssel, még sem működik! Mi lehet a gond?
Canon Pixma ip4200 nyomtatóban kicseréltem a patront. A chipet áthelyeztem, de mégis azt jelzi, hogy kifogyott a tinta.
A bolt honlapján, ahonnan rendeltem a patronokat, részletes leírás és videó is volt arról, hogy hogyan kell áttenni a régi patronról a chipet. Mindent sikeresen megcsináltam, nyomtatni is tudtam vele 3 oldalt, mire sorba elkezdte kijelezni, hogy elfogyott a tinta. Másnap ráadásul már 2 patronnál azt írta ki, hogy nem érzékeli, hogy benne van. Pedig előtte való nap semmi baja nem volt. Olvastam, hogy resetterrel elvileg megoldható a probléma, de amennyit én nyomtatok, nekem az pénzkidobás lenne (főleg, ha még úgy sem működne). Ráadásul a honlapon azt írták, hogy elég csak áthelyezni a chipet, utána megnyomni a Load-Eject gombot, és kész is van. Mit lehet ilyenkor tenni? Esetleg ki lehet valahol kapcsolni a szintmérőt?
Nagyon hálás lennék bármilyen használható infóért! A segítséget előre is köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!