S. O. S! végleges konfigom? Holnap kell leadnom a rendelést!
150 ezer eredetileg a keret, de tornázható ha muszály
egy amd 960 és egy gtx 560 ti mellé keresek körítést ezek is benne vanna a 150-ben...
csak a gépház kell és ami benne van!
légyszi segítsetek gyorsan mert holnapig le kell adnom!
köszi előre is....
Szerintem már ez is jó, 52-ért:
de ez a hiba jelenség csak vista-nal can nem?
menne maxon a bf3 egy 6870-el?
Nem csak Vista-val, hanem Vista-tól felfelé, vagyis Win7-tel is előjön a hiba.
Ez alapján high-ban simán megy a BF3 Full HD-ban:
Ultrában nem tudom, de szerintem úgy is mennie kell, legrosszabb esetben High-ban játszol...
bakker....teljesen elbizonytalanodtam...
nV fan vagyok...
:s
Én sosem értem mi értelme ennek az nv fanoskodásnak, főleg ha még gondok is vannak vele...
Az AMD jobb ár/teljesítményben is, teljesítmény/fogyasztásban is, és nicns is vele baj, meg ha volna is, havonta jön hozzá új driver, nem úgy mint nv-nél...
néztem pár youtube vidit a 6870-ről battlefield közben....a maxed oud gondolom full ultra beállitast jelent...nagyon megijesztettel ezzel a tdr hibaval...főleg h az 560ti-vel van a legtöbb baj....
sztem 6870 lesz a nyertes...köszönöm a segitséget...
elleszek ezzel a karival fullhd-ben egy darabig?(42"-os monitorom van)
El leszel, a GTX560Ti sem olyan sokkal erősebb, ami ezen akadna az az 560Ti-n is. 9-10% van közöttük:
Amúgy nem megijeszteni akartalak ezzel a hibával, de gondolom jobb ha tudsz róla, mielőtt kiadsz 60-70ezret egy kártyára.
köszönöm a segítséget!!!!!!!
megtérítettél egy nV fant...
sose vettem vna atit csak ha ütnek...xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!