170 e körül tudtok ajánlani valami jó gépet játékra?
Figyelt kérdés
monitor, egér stb nem kell. Inkább játékra használnám nagyrészt.2012. jan. 18. 19:03
2/8 ~ cCorEe válasza:
+1 megint alexnek.
Én talán a lapot cserélném Asus-ra de ez lehet csak személyes vélemény ha asrockon nem ethron vezérlő van akkor bátran veheted azt is
3/8 anonim válasza:
Ilyen lapom van (Extreme4). Csak ajánlani tudom mindenkinek. Ma már UEFI-t is frissítettem :) Jah és ASMedia vezérlő van rajta.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Igen az Etron(szar) USB3 vezérlőt én se ajánlom, volt vele személyes találkozásom is.
Az extreme 4-en ASmedia van, ilyet használ emlékeim szerint az AUS is.
8/8 anonim válasza:
Pár dolog kivételével ugyanaz mint a többieké. Olcsóbban nem tudtam kihozni, nem engedett választani pl kingmax memóriát :D De ha azt beleszámolod ugyanúgy 173 mint a fenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!