Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet-e ezt a gépet húzni?

Lehet-e ezt a gépet húzni?

Figyelt kérdés

MSI K9N Neo V3 (AM2) lap

DualCore AMD Athlon 4050e 2100Mhz

2GB ram (nemsoká 4GB ra lesz bővítve)

Geforce 9800GT 256/128

Lehet-e a procin húzni egy kicsit.És a videókártya memóriát hogyan bővíthetem 1GB ra, úgytudom lehet.:)

2012. jan. 18. 18:33
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Ja, vagy esetleg a videójkari GPU ját egy kicsit emelni lehetne?
2012. jan. 18. 18:36
 2/22 anonim ***** válasza:
Simán lehet húzni a procin. A videókártyában meg a memóriát csak kártyacserével tudod bővíteni (vagy ha villamosmérnök vagy és van nagyobb VRAM-egységed, egy ismerősöm már csinálta így nekem).
2012. jan. 18. 18:38
 3/22 ~ cCorEe ***** válasza:
hát én ilyen 9800gt-ről még nem hallottam ami a jelek szerint 256mb.os és 128bites. Általában minimum 512mb.os és minden 9800gt 256 bites. Amúgy ez a processzor ha jól tudom pont hogy energia takarékosságra van kitalálva de nem tudom ez mennyire befolyásolja a tuningolhatóságát. Gyári hűtővel 2.5-2.6 Ghz-ig lehet húzni ha veszel rá valami jobbat akkor 3Ghz fölé is viheted bár ez cpu kérdése. Pl ismerősnek ugyan az a cpu-ja van mint nekem én +1Ghz-et húztam rá vígan megy semmi baja ismerősnek 700Mhz a határ.
2012. jan. 18. 18:39
 4/22 A kérdező kommentje:
Everest 256-ot írt a videókarira a busz szélessége 128bit megnéztem
2012. jan. 18. 18:43
 5/22 anonim ***** válasza:
32%

Az én tapasztalatom a húzásokról:

– ember feltelepíti a W akármelyiket.

– mindent állítgat, húz, teker, csavar, me' ő ért hozzá.

– a gép nem működik megfelelően.

– Bill bácsi és összes rokonának intenzív köpködése.

Nekem senki ne mondja, hogy egymaga okosabb, mint a vasat, szoftvert fejlesztő csapat együttvéve.

2012. jan. 18. 18:44
 6/22 A kérdező kommentje:
A cpu-t hol tudom húzni? A zöldmancs járt...
2012. jan. 18. 18:44
 7/22 ~ cCorEe ***** válasza:
69%

ezt a két progit töltsd le inkább: CPU-Z és GPU-Z.

Viszont útólsóval egyet értek. A cégek nem véletlen költenek milliókat egy adott hardver kifejlesztésére. Ahogy ők beállították úgy a legstabilabb és úgy a legnagyobb az életem tartam. Minden más húzás csak ront az élettartamon és van amikor még látványos eredményt se hoz csak a zsebünket könnyíti meg ha valamit rosszul csinálunk

2012. jan. 18. 18:47
 8/22 ~ cCorEe ***** válasza:
bocsánat elírtam *úgy a legnagyobb az élettartama
2012. jan. 18. 18:49
 9/22 A kérdező kommentje:
nem áll szándékomban agyonhúzni csak mindent egy picit. és hol tudnám húzni?
2012. jan. 18. 18:57
 10/22 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek:)
2012. jan. 18. 19:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.