Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért villog a Dell Optiplex...

Miért villog a Dell Optiplex GX110 narancssárgán?

Figyelt kérdés

Van egy Dell Optiplex GX110-es gépem, most cseréltem benne winchestert, mert elromlott, és ezért jó darabig nem volt használva. Először gond nélkül elindult fel is telepítettem. Kikapcsoltam este majd reggel be akartam kapcsolni és a power led narancssárgán villogott. Szétszedtem mert azt gondoltam biztos valamit nem jól raktam bele. Megcseréltem egymással a 2 db ramot ekkor újra elindult gond nélkül. Kikapcsoltam majd megint ezt játszotta. Ha valamit változtatok a gépen pl. ramokat cserélek akkor elindul, de csak 1 kikapcsolás erejéig. Ötleteket várnék hogy mi lehet a gép problémája, mert nem akarom minden egyes használat előtt szétszedni. A lent található linken pont egy ilyen gép látható.

http://www.youtube.com/watch?v=ooKoOPQJQpY

2012. jan. 18. 08:19
 1/1 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tápegység / kondenzátor hiba. nem biztos, épp a héten kaptam ilyen jellegű megbízást, pár nap mulva többet tudok ha aktuális még.
2013. júl. 2. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!