Milyen alaplapot vegyek 20000 Ft környékén?
Figyelt kérdés
Az ár +- Ft lehet. Igazából Gigabyte-t szeretnék, az Asus-ról sok jó véleményem nincs(2 ismerősömnek is Asus van különböző kategóriákból, kb. 3-4 éve vették már, de se nem gyors, se nem stabil annyira), de lehet az újak már jók, ezt nem tudom. Még annyi, hogy Firewire támogatás is jó lenne benne, de ha nincs végülis az se olyan nagy gond.2009. máj. 27. 07:53
1/4 anonim válasza:
20.000 ft-ér már azért van választék. Én Pont két hete vettem az Aqua egyik boltjában egy GigaByte G31M-ES2C alaplapot, és nagyon de nagyon meg vagyok vele elégedve. 13.000 ft körül volt. Ha érdekel, én azt ajánlanám...Bár tény és való, hogy nem tudom, mire kellene neked a számítógép. De azért nézd meg a [link] -t, hogy ne vezesselek félre:)
2/4 anonim válasza:
Amúgy bocs, nem reklámot akartam írni, meg az Aqua amúgy is drága:D
3/4 A kérdező kommentje:
Mindenre kéne! Videókat szerkeszteni, játszani,..stb Asus P5Q Pro, GIGABYTE GA-EP45-DS3
Most néztem ki ezt a 2, Az Asus-tól kicsit tartok, de abba van Firewire is. Vélemény? Szerintetek?
2009. máj. 27. 08:18
4/4 A kérdező kommentje:
Most látom, hogy az Asus P5Q L Pro van 20.000 ért!
A nem L-es meg 30. Na akkor ez felejtős!
2009. máj. 27. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!