Hogyan tudom frissíteni a hang kártyámat?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Szeretném frissíteni a hang kártyámat de nem tudom hogy :S
Próbáltam a gépen de valami vcsvad.sys kell
Van valami program vagy ilyesmi amivel frissíthetném?
2012. jan. 17. 18:56
2/12 anonim válasza:
Felmész a hangkártyádat gyártó cég honlapjára a support(download)-nál megkeresed a kártyád pontos típusát, letöltöd a legfrissebbet, feltelepíted, újraindítasz egyet, és kész.
Üdv
3/12 anonim válasza:
Ha integrált akkor meg az alaplappal csinálod ugyanazt, csak ott az audio-t töltöd le, és telepíted.
Üdv.2# voltam
4/12 A kérdező kommentje:
De őő ezt haverom adta (sztem nem alaplapi mert be kellett tenni xd) és nem tudom a nevét
2012. jan. 17. 19:07
5/12 anonim válasza:
Akkor AIDA és abban megnézed, hogy milyen is pontosan az a hangkártya...
6/12 A kérdező kommentje:
azmiaz?
2012. jan. 17. 19:23
7/12 A kérdező kommentje:
meg néztem a hang kártyá! ez van rajta:
Vortex AU8820B2 AAPXP
9812-MCPO7
2012. jan. 17. 19:26
8/12 anonim válasza:
milyen oprendszered van, mert angol oldalakon azért panaszkodnak, mert már XP-re sincs hozzá driver...
9/12 A kérdező kommentje:
Windows XP
Amúgy szerintem van mert volt egy progim valami Drivers Update csak nem tudtam vele letölteni vele (átvizsgálta a gépet és mutatta hogy kellene rá frissítés)
2012. jan. 17. 19:31
10/12 A kérdező kommentje:
már mind1 :) működik
2012. jan. 17. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!