Táp vagy alaplap?
Régebben csinált olyat a gépem, hogy egyszer csak lefagyott, és utána nem tudtam visszakapcsolni. A ventillátorok pörögtek, de kép nincs. Abbahagyta.
Tegnap este kikapcsoltam, kapcsolnám be, se kép, se hang. Még a ventillátorok sem pörögtek fel. Kihúztam a hálózatból, visszadugtam, megint kapcsolnám, és akkor hallottam a tápból kattogást. Kihúztam, de a kattogás csak jó 20-30 mp után szűnt meg. Oldalára fektettem, hogy belenézzek, gondoltam teszek egy utolsó kísérletet, erre meg mintha mi sem történt volna... Bekapcsol, szépen üzemel...
Ez most mitől lehet?
Kontakt hibára tippelek. Szedd szét, takarítsd meg az összes csatlakozót ecsettel, kontakt spray -vel.
Ha tápként valami gagyi kínai ipari hulladékod van (Codegen, Mercury, HKC, LC power és társai), akkor azt is ajánlott cserélni, megbízhatóbb márkákra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!