Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Táp vagy alaplap?

Táp vagy alaplap?

Figyelt kérdés

Régebben csinált olyat a gépem, hogy egyszer csak lefagyott, és utána nem tudtam visszakapcsolni. A ventillátorok pörögtek, de kép nincs. Abbahagyta.

Tegnap este kikapcsoltam, kapcsolnám be, se kép, se hang. Még a ventillátorok sem pörögtek fel. Kihúztam a hálózatból, visszadugtam, megint kapcsolnám, és akkor hallottam a tápból kattogást. Kihúztam, de a kattogás csak jó 20-30 mp után szűnt meg. Oldalára fektettem, hogy belenézzek, gondoltam teszek egy utolsó kísérletet, erre meg mintha mi sem történt volna... Bekapcsol, szépen üzemel...

Ez most mitől lehet?

2012. jan. 17. 10:40
 1/4 P.O.C. ***** válasza:

Kontakt hibára tippelek. Szedd szét, takarítsd meg az összes csatlakozót ecsettel, kontakt spray -vel.

Ha tápként valami gagyi kínai ipari hulladékod van (Codegen, Mercury, HKC, LC power és társai), akkor azt is ajánlott cserélni, megbízhatóbb márkákra.

2012. jan. 17. 10:45
 2/4 A kérdező kommentje:
LC Power SuperSilent 600W van, de nem lehet olyan gagyi, valamelyik neves magyar oldal tesztelte is őket, ott volt, hogy a legjobb vétel, ezért vettem.
2012. jan. 17. 11:35
 3/4 P.O.C. ***** válasza:
A LC Power -nek csak a belépő szintű 6-7 eFt -os modelli a gagyik.
2012. jan. 17. 11:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy belépő szintű lenne, 13e ft-ot tejeltem le érte. Kondikkal lehet baj? Vagy csak a tápban valami rosszul érintkezik, ezért kapcsol újra be, ha oldalára döntöm?
2012. jan. 17. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!