Mennyiért lehet/érdemes venni egy laptopot?
Szeretnék egy laptopot venni. De fogalmam sincs, hogy mennyiért lehet venni egy megbízható gépet. Nincsenek nagy elvárásaim. Csak nethez, illetve irodai programok használatához kellene (játszani tudok az itthon lévő 3 hálózatba kötött gépen:). Nem szeretnék egy olyan gépet, amit két hónap múlva már cserélhetek, mert tönkremegy. De tényleg el sem tudom képzelni, hogy mennyit kell rá áldozni. Hirdetésekben már látni 100 ezer Ft alatt is, de nem tudom, hogy mennyire érdemes ilyenbe beruházni. Viszont nincs több százezrem sem erre a célra. Szóval valaki tudna típust ajánlani? És meg tudná mondani, hogy mennyiért éri meg. Nagyon nem szeretném, ha átvágnának a boltban.
Előre is köszi a válaszokat!
hat szerintem neked ami megfelel azt kb. 150-200 ezer kozott a megbizhato markak kozott megtalalod. Szerintem nezz szet ezek kozott:hp,dell,asus,toshiba ezek amelyikek jobb markak es elerheto aron es jo minoseguek. Szerintem ha veszel ugy eri meg hogy nem hasznaltat veszel mert kituggya mi a problemaja van. Ha van ra penzed inkabb vegyel ujjet. udv.
16/f
neked elég egy 120-130 ezres márkásabb gép szvsz, toshiba, dell, hp között keresgélj.
Nekem klsőre Toshibák nem nagyon jönnek be, de elég minőségi darabok, jól összrakva:) Dell szerintem vmivel rosszabb mint Toshiba de még bőven jó minőség. Leginkább a Hp-t ajánlom. Persze ez csak saját vélemény, écs csak minimális tapasztalat áll mögötte.
hardveresen egy ilyen gép elég neked.:
ehhez hasonlót keresgélj. Esetleg a memória lehetne 3 Gb(de ez viszonlag olcsón bővítheted te is), a videókártya a legjobb neked, proci is pont jó szerintem.
esetleg ha T5XXX-es procival szerelt laptopot találnál hasonló áron, az még jobb lenne ( kisebb fogyasztása miatt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!