Sokat számít egy videókártyánál a gpu és a memóriájának az órajele?
Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 18:49
1/9 anonim válasza:
Az számít igazán, hogy hány shader van benne. A memó ha már DDR5, akkor sokat nem oszt-szoroz az órajel.
2/9 anonim válasza:
Pontosan milyen kártya?
Számít persze, de ha arra gondolsz hogy pl van e értelme jól megtuningolni, akkor nem igazán, annyit azért nem hoz a konyhára hogy emiatt kínlódjon a kártya.
3/9 A kérdező kommentje:
Saphire RADEON HD 4830 512mb 575 MHz GPU órajel
575 MHz órajel
GDDR3
Shaders800
ilyen a video kártyám
2012. jan. 16. 19:20
4/9 A kérdező kommentje:
szerintetek a mai játékokhoz még jó?:D
2012. jan. 16. 19:21
5/9 anonim válasza:
Hát ha kicsit feljebb húzod nyerhetsz vele valamennyit, de mondom, nem sokat. Nem vagyok a VGA tuning híve, ami tuning nélkül akad vele, az tuning után is akadni fog, max nem annyira.
6/9 A kérdező kommentje:
azért tettem fel a kérdést mer gépigényen csak figyelek olyan játékokon hogy kiírja hogy szar a videókártyám (dióhéjban) és fullon fut 60 fpsel a game azér wtf :D
2012. jan. 16. 19:24
7/9 A kérdező kommentje:
bocsánat elirtam a memória órajele 900mhz
2012. jan. 16. 19:57
8/9 anonim válasza:
A gépigény.hu-ra gondolsz. Nem érdemes annak a százalékos szarságával foglalkozni nem épp jó. A gépigényeknél az oda írt adatok és saját konfigunk függvényében döntünk, persze ez laikusabb szemmel kissé nehéz lehet.
Am a VGA-d elég arra ha van megfelelő CPU-d és elegendő ramod hogy minden játékot játszhass, ha nem is nagy részletességgel.
9/9 A kérdező kommentje:
2 magos proci 2 giga ram? bár ramot veszek nemsokárra :D
2012. jan. 16. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!