Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez mitől van? Melyik a rossz?

Ez mitől van? Melyik a rossz?

Figyelt kérdés
Gyakora elkezd a monitorom "pislákolni", tehát villog, úgy értve, hogy egyszer kicsit sötétebb, vagy világosabb, de villogva teszi ezt, és már zavaró, főleg a szememnek. Ez a monitor hibája(megjegyzem, nagyon régi CRT monitor) vagy a VGA a ludas? Köszi a válaszokat. Bocs a hülye megfogalmazásért:D
2012. jan. 15. 09:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Próbáld ki egy más monitorral vagy kártyával. Szerintem a monitor.
2012. jan. 15. 09:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Nincs másik monitorom, meg a vga-m nagyon régi, és a szekrény legalján van, meg a driver CD-t se találom hozzá:D amúgy ezt nem tudom megmondani milyen időközönként csinálja, csak úgy randomba.
2012. jan. 15. 09:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Kipróbáláshoz nem kell driver.
2012. jan. 15. 10:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is a monitor rossz. A CRT monitorok elég gyakori hibája.
2012. jan. 15. 10:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Az oké, de mondom nem tudom mikor fogja legközelebb csinálni, és nem szeretnék várni nemtudom mennyi időt. Van amikor 1 napig nem csinálja, van amikor többször is 1 nap.
2012. jan. 15. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!