Érdemes még venni Sandy Bridges Intel Core i3-2100 CPU-t, vagy inkább várjam meg az Ivy Bridget?
Általános tévedés az(amivel már a tököm ki van) hogy mindenki azt hiszi hogy a HT fel ér egy fizikai maggal. Nem messze nem ilyen szép a helyzet.
Am a két VGA közül egyértelműen a HD6850.
Meg a gond ezzel hogy a sok Intel fan terjeszti. Nem egyszer találkozni olyannal hogy állítják hogy a HT miatt 1,5x jobb lesz egy CPU teljesítménye, és akik nem tudják ezt el is hiszik.
Amúgy kérdező a mostani géped tökéletesen működik? Ha nincs vele gond szerintem várd meg az FM2 debütálását, addig simán kihúzod ezzel.
Végül is jól működik, de azért jó lenne már 4GB RAM és egy jobb VGA. De nem akarom már ezt fejleszteni, mert azért eljárt már felette az idő valamennyire.
És a HD6850-nel melyik nVidia kártya egyenértékű? GTX460/560Ti?
A HD6850-et kb a GTX460 hozza, de a HD6850 jobb vétel.
Amúgy senki nem mondta hogy fejleszd, csak várj az FM2-re.
Ezt átadom Pandának ő ledarálja neked ha kéred szerintem :)
Am hidd el jó lesz.
én azt várom a trinity-től, hogy kompromisszumokkal akár Full HD-re is elegendő legyen a teljesítménye.
onnan indulok ki, hogy a Llano már most elég úgy-ahogy 1680-ra és alá, és elvileg az AMD CPU teljesítménytben +15-20%-ot, GPU teljesítményben +30%-ot ígér az előző generációhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!