Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyik videókártya a jobb...

Csombor kérdése:

Milyik videókártya a jobb teljesítményű?

Figyelt kérdés

[link]

vagy

[link]

ennél alacsonyabb a gpu

2012. jan. 14. 10:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A magas fps-t full graf mellett felejtsd el ezekkel a kártyákkal. Ezek netezős gépekbe, htpc-be vannak kitalálva, olyanoknak akik ESETLEG néha játszanak mondjuk az Age of Empires 3-al. Nem játékos kártyák. HA full grafot akarsz akkor itt kezdődik az ami neked kell: [link] .
2012. jan. 14. 10:46
 12/21 A kérdező kommentje:
de nem értem rohadtul hogy mé nem vinné a játékokat én még nem találtam ojan játékot amihez ne lenne elég eza a kártya
2012. jan. 14. 10:53
 13/21 anonim ***** válasza:
Viszi, elindul vele, csak mivel GYENGE a kártya NEM LESZ ÉLVEZHETŐ. Pl , a trabant is autó, de nem tud 220al menni mint egy BMW 540i. Nem azt írtam hogy ne menne vele. Menne. Minimum grafikán lenne is annyi fps-ed amivel lehet játszani, fullon meg 10-15.
2012. jan. 14. 10:56
 14/21 anonim ***** válasza:

Igen ezek belépő szintű kártyák, nem túl erősek, de ha összehasonlítod a GPU specifikációkat egy erősebb modellel, akkor rögtön láthatod is, hogy sokkel kisebb a memória sávszélesség, sokkal kevesebb a számoló, renderelő és textúrázó egység stb. Ezek kis fogyasztású gépekbe, kis 3D teljesítmény igény mellett jó kártyák (ahogy írták: HTPC).

A DX11 játékokban nem használható ki ezekkel a karikkal, értelme maximum annyi van, hogy Direct Compute-t, AMD APP-t vagy még OpenCL-t használó alkalmazásoknál be tud segíteni valamelyest a GPU a procinak (plusz még az UVD dekóder filmek lejátszásánál). Komolyabb játékhoz viszont gyengusz (ezért is olcsó).

2012. jan. 14. 11:13
 15/21 anonim ***** válasza:

Ezek közül a Hd6450 a jobb, de nem a Gigabyte-ot venném, már csak azért sem mert aktív hűtős... minek erre? Csak zajong.

Inkább egy passzív Sapphire, vagy Asus.

De ha hozzátennél még 2ezret, ezzel sokkal jobban járnál:

[link]

Dx11-et is tudja (bár sok értelme nincs ilyen kártyákon, de ha neked ez kell...) és erősebb mindkettőnél amit írtál.

2012. jan. 14. 11:18
 16/21 anonim ***** válasza:

Basszus rosszat linkeltem, ezt akartam:

[link]

:D

2012. jan. 14. 11:19
 17/21 anonim ***** válasza:

WOW ról van szó wownak nincs gépigénye

elviszi az olcsób is amit linkelt

igen azt én se értem hogy azt irta HÚZNI nem lehet a kisebb hütöjüt

szóval húzni is akarja ezt

aligha fog igy pasziv hütésest veni bár jobb lene

2012. jan. 14. 11:23
 18/21 anonim ***** válasza:
#16 5550 es DDR 5 el!!! már töbminden tudnál csinálni és venti van rajtá
2012. jan. 14. 11:25
 19/21 anonim ***** válasza:
Igen, mindenképpen a fentebb linkelt 5550 GDDR5-t venném minimum...simán megéri a plusz 2k-t és egy kis tuninggal elérheti egy 4670/3850 teljesítményét. Anyosomék gépébe is ilyet tettem és a párom kishúga eljátszogat rajta (igaz Sims meg hasonlók, de rákapott mostanában az Overlord-ra is). :)
2012. jan. 14. 11:31
 20/21 A kérdező kommentje:

[link]

és esetleg ez nem lenne jobb???

2012. jan. 14. 13:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!