Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » M-Tech 450W-os az megbízható...

M-Tech 450W-os az megbízható tápegység?

Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 09:51
1 2
 11/12 anonim válasza:
Olcsó, jó és megbízható. Egyszerűen megszerettem az M-Tech-et. Nem értem mik ezek az ellentmondó pletykák, mert nekem 3 éve van M-Tech 450W tápom(Előtte is az volt csak gyengébb) és sok mindent átvészelt, akármilyen erőszakos módon is vettem le a feszültség alól. Ez mellett van egy M-Tech hangszóró szettem és egyszerűen tökéletes hanghatást nyújt. Csak ajánlani tudom az M-Tech-et.
2014. jan. 19. 15:56
 12/12 P.O.C. ***** válasza:

Ja, jó választás, de csak 10 éves max 15 eFt értékű gépekbe, ami már nem érdemel jobbat. Az viszont igazi kretén aki rá mer bízni egy úgy 80-100 eFt értékű gépet, nem hiába kerül gyagyi táp 3-5 ezerbe a minőségiségi meg 10-15 ezerbe. Nem csak a márkát fizeted meg, hanem a technológiát a jobb alkatrészeket és a védelmi elektronikákat.

2 évet voltam munkafelvevő egy számítógépek javításával is foglakozó cégnél.

kb. 10 hardverhibás gépből, 8-ba volt gagyi táp és 2-be minőségi. Ez szerintem sok minden elárul.

Aki nem 2 évere vesz gépet, mert az után is megbízható működést akar, az kerüli ezeket a gané márkákat.

Ha valaki fel tud köhögni 100 eFt -ot egy gépre, szerintem nem azon az 5-6 ezer forinton fog múlni.

2014. jan. 19. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!