Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem olvassa be a gépem...

Miért nem olvassa be a gépem a fényképezőgépemet?

Figyelt kérdés
bedugtam az usb-be és nem tudom miért nem olvassa van egy hang hogy jelzi hogy bedugtam de nem adja be nem ad be semmit sem!
2012. jan. 13. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:

Még tavaly tiltotta le a Microsoft az összes Windows-ban az eszközök automatikus felismerését, éppen a Conficker féreg terjedése miatt. Ha rendszeresen frissiti. Nézd meg az Eszközkezelőben nincs letiltva? Aztán próbáld meg pendrive-val vagy más USB eszközzel, azokat felismeri-e? Ha semmit, akkor futtasd le ezt az online scannert, mert megfertőzte valami az USB portokat.

[link]

2012. jan. 13. 20:00
 2/4 MaXXeGee ***** válasza:
Nézd meg a sajátgépben ... ott sem jelenik meg? :)
2012. jan. 13. 20:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Ott sem jelenik meg de viszont egy másik gépemen megy tökéletesen minden probléma nélkül és azon nincs internet szóval nem értem de egyébként ez egy Kodak easyshare c613-mas fényképezőgép
2012. jan. 13. 23:12
 4/4 anonim ***** válasza:

Vedd ki a memóriakártyát, tedd be külső USB-s kártyaolvasóba. Ez is egy megoldás.

Kaptál a fényképezőgéphez CD-t? Lehet, hogy fel kellene telepiteni előbb az illesztőprogramot.

2012. jan. 14. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!