Melyik VGA lenne a jobb? Az XFX radeon hd 6870 1gb vagy a PNY nvidia geforce gtx 470 1.28gb?
Figyelt kérdés
AMD Phenom2 x4 955ös procihoz2012. jan. 13. 15:56
1/3 anonim válasza:
A HD6870, egyértelműen.
Teljesítményben kb egy szint:
De a GTX470 régebbi, sokkal többet fogyaszt:
Teljesítmény/fogyasztásban már nagyon lemarad. Ráadásul az első generációs fermik melegszenek is szépen.
Ja és a GTX470-et már kapni is alig lehet, mert régi, de ahol még lehet általában ott is drágább mint a HD6870, szóval semmiképp nem éri meg, a HD6870 sokkal jobb választás.
2/3 A kérdező kommentje:
köszi :D hát.. én kb egy árba láttam ez a pny olcsóbb mint a többi 470es...de akkor maradok a 6870nél
2012. jan. 13. 16:05
3/3 anonim válasza:
Sylar nagyon szépen leírta.
Am a GTX470-t mikor kijött se ajánlottam volna, de most már vannak nála jóval jobb alternatívák is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!