Mi indokolja, hogy a suliban csökkentik a gépek teljesítményét?
Figyelt kérdés
Informatikai iskoláról van szó. (AZ informatikai... :)
Suliban:
-Core2Duo 3 GHz
-4 Gb RAM
-Windows 7
Itthon a legrégebbi:
-1,1 GHz Tualatin
-512 Mb SD-RAM
-Windows XP
Mindkettő kb. azonos gyorsasággal üzemel, az enyém hamarabb bekapcsol. Ezt miért csinálják? A sulis gépek közül a fent említett az egyik legerősebb széria, az ennél régebbieket egyszerűen rémálom használni!
2012. jan. 12. 20:00
1/6 anonim válasza:
nem tudom melyik iskola de akár 100 kölök is nyomkodhatja naponta,most azok ki tudja mit művelnek rajta,tele b*sszák szeméttel,gondolom nem formázzák a C-t hetente
2/6 A kérdező kommentje:
de pont visszatöltik minden héten és minden munkánk elveszik :D
2012. jan. 12. 21:48
3/6 anonim válasza:
Ez olyasmi lenne, mintha a zongoraiskolában kiszednék a fele billentyűt.
4/6 anonim válasza:
jó gép. Hát szerintem direkt, hogy ne rakjanak rá dolgokat a gyerekek komoly játékokra gondolok. milyen a márkálya? és a tipusa?
5/6 A kérdező kommentje:
Ezzel csak az a baj, hogy az Internet Explorert kivárni is rettenet, az Office meg rendszeresen összeomlik. Szerintem nem így kéne korlátozni a telepítést. Konkrét típust nem tudok, de kiderítem. Azt tudom, hogy kb. egy évesek lehetnek.
2012. jan. 28. 17:15
6/6 anonim válasza:
Takarékosság miatt. Kevesebb áramot vezetnek bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!