Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez egy jó gép? Meddig jó?

Ez egy jó gép? Meddig jó?

Figyelt kérdés

[link]

Én csak a legújabb játékokkal szeretnék játszani de nem nagyon értek az ilyesmihez

2012. jan. 11. 23:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Vágd félbe

nem is aztmondtam hogy használhatatlan

de ahogy i7 2600K is 2 év múlva elavult lesz ugy ez is most

atól még használni jó lehet de gamergépnek kétlem hogy i7 2600k t fognak veni 2 év múlva mert hogy lehet használni.

általános vagy átlagos gamer gép meg nem majd fél milánál kezdödik

de anak örülök hogy te se akarod megvetetni vele:)

.

(szervef gépet se veszünk ha játékra való pc t akarunk)

2012. jan. 12. 14:13
 22/25 anonim ***** válasza:

Attól hogy elvisz bármit még az az i7, még elavult, mivel az Intel már NEM FEJLESZT LGA1366-ra.

Szép lassan majd el is tűnik a piacról, már az utódja is kint van.

2012. jan. 12. 14:41
 23/25 anonim ***** válasza:
haha elavult a lga 1366 , sokak gépét innen maga mögött hagyná az én lga 1366 os gépem , még ha a "leggyengébb" bele való proci is van benne....
2012. jan. 12. 15:19
 24/25 anonim ***** válasza:
8as bmw-t se fejlesztették , úgy volt jo ahogy volt.... szerintem ennyi.....
2012. jan. 12. 15:20
 25/25 anonim ***** válasza:

Na jó utoljára írom le, attól hogy teljesítményben még bőven elég, maga a platform elavult. Halott, vége, nem fejlesztik, kijött az LGA2011, ennek meg annyi, érthető? Emellett drága, sokat fogyaszt, melegszik.

Sokkal jobban megéri egy LGA1155, ami keveset fogyaszt, hűvös, erős, és ebbe jön majd az Ivy Bridge is.

Részemről befejeztem, aki ezek után sem fogja fel az vegyen LGA1366-ot, megérdemli.

2012. jan. 12. 15:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!