Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem megy a VGA-SCART átalakitó...

TlesiTomi kérdése:

Nem megy a VGA-SCART átalakitó képcsőves tv hez vettem. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

[link]

ilyen átalakitot vettem át álitom a gépet 640.480 ra és semmit nem reagál 72 centis panasonic tv milehet a gond ? köszi a segitséget :)

2012. jan. 11. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
A kábel nem sok mindenre jó mivel hibásan van bekötve és ha még a bekötés jó is lenne akkor is csak ATi kártyákkal működne mivel azok a kártyák képesek összetett szinkronjel (composite sync) kiadására, amely a VGA-SCART összekötés elengedhetetlen része. Az nvidia kártyákhoz szükséges még beiktatni egy közösítő áramkört is. Tehát csak annak ajánlom ezt a kábelt aki alapanyagnak veszi meg és ebből szeretné elkészíteni a használható kábelt. A kábel működéséhez csak egy tranzisztor és 3 ellenállás szükséges.
2012. jan. 11. 22:14
 2/4 A kérdező kommentje:
ATI radeon HD 2600 PRO kártyám van és rá dugom akkor jelzi a gép hogy rádugom egy hangal de képet nem ad...
2012. jan. 11. 22:23
 3/4 anonim ***** válasza:
ki van jelölve a tv elsődleges megjelenítőnek?
2012. jan. 11. 22:27
 4/4 A kérdező kommentje:
hát nem igazán értek hozzá csak azt tudom mondani amikorrádugom HDMI csatlakozoval akkor észleli hangal jelzi és a programbe kiadja mint kijelző de rá katintok és semmi képet nem ad... azért vettem ezt a kábelt mert az S-video kimenetel sem boldogultam
2012. jan. 11. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!