Mi lehet a baja a mobil rack-nek vagy a winyónak?
Figyelt kérdés
Nos egy régi winchestert használok mobil rack-ként hibátlanul működött semmi baja nem volt.
Multkor kivettem lefényképezni mert el akarom adni nem használom ki akkor meg minek. Mikor visszaraktam elkezdett kattogni vagy 10 másodpercig majd cseng utána megint vagy 10 másodpercug majd csend ezt eljátsza 2x vagy 3x és utána olyan hangot d(a kattogáshoz képest hangosan) mint mikor a régi magnók kazettáinak a szalagja beakadt mi lehet a baja?
2012. jan. 11. 15:56
1/5 detronic válasza:
Régi darab ? A kattogás az a fejmotor, Hallod vagy érzed hogy pörög is ? Ez a két motor van benne. Lehet a pörgetö romlott el... :(
2/5 A kérdező kommentje:
de miért romlik el csak azért mert kiveszem?
amugy igen régi darab sztem 10 éves tuti van
2012. jan. 12. 16:45
3/5 detronic válasza:
Lehet elég volt egy kis rázkódás, forgatás, ha eddig egy helyben állt..
4/5 A kérdező kommentje:
értem köszi a válasszt, ha jól értem akkor nincs már mit tenni vele ugye?
2012. jan. 13. 20:31
5/5 detronic válasza:
Ha párszor megpróbálod lehúzni és visszarakni a csatlakozót, de nem változik akkor kuka. én kb 5 évente cserélem azt ami állandóan megy. (ami nem külső hanem a rendszerbe van.) ez a 10 év szép idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!