Ehhez a VGA-hoz jó ez a táp?
Figyelt kérdés
van egy msi gtx580 twin frozr II kártyám és most szeretnék mellé új tápot venni de nemtom hogy jó e hozzá mivel a kártyára kell egy 6 pines+egy 8 pines csati...egy chicony hipro 700w-os tápot akarok venni és nem tudom hogy azon van-e 6+8 pines csati2012. jan. 10. 20:03
2/17 anonim válasza:
Ilyen VGA-hoz már ne Hipro-t vegyél. Mennyit szánsz tápra?
3/17 anonim válasza:
Vegyel egy Corsair GS 700W tapot, az jolesz hozza, es 2db 2+6 pines pcie kabele van.
4/17 anonim válasza:
Szerintem az árából simán kijön egy FSP Hexa 500W vagy Chieftec CTG-500. Én már nem bíznék egy ilyen konfigot Hipro-ra. Félreértés ne essék, mert még a Hipro is megbízható, de egy ilyen drága karit, ne egy alsó kategóriás tápegység vigye.
5/17 anonim válasza:
Szerintem kérdező te a chicony adrenalinra gondoltál. Jó az a táp, de ide már minőségibbet vennék.
7/17 A kérdező kommentje:
akkor tudnátok ajánlani egy tápot?a gépem többi része:intel core 2 quad q8400 2.7 ghz,4 gb ram,asus p5kpl alaplap
2012. jan. 10. 20:40
8/17 anonim válasza:
Cfiftec CTG-500 és egy 10-sel olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!