Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szerintetek ez jó gép?

Szerintetek ez jó gép?

Figyelt kérdés

Alaplap: Asus P8P67-B3

Processzor: Intel Core i5-2500 3.3GHz LGA1155

Memória: Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz

Videokártya: Gigabyte GF GTX460 1GB 256bit DDR5 (jelenleg ez van a mostani gépben, de nem zárkózom el attól, hogy lecseréljem)

Merevlemez: Samsung 750GB 7200RPM (ez is megvan)

Tápegység: FSP AURUM600-GOLD 600W

Ház: Cooler Master STORM SCOUT SGC-2000-KKN1

Használnám játékra, komolyabb képszerkesztéshez, és videó készítésre nagyvonalakban.

2012. jan. 9. 22:42
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat, már sokkal jobb rálátásom van a dologra, mert a hardveres témában nem vagyok igazán otthon, ez talán látszik is :)

Amúgy nincs szándékomban tuningolni, tehát valószínűleg akkor egy H67es alaplap elég lenne (én speciel a H67-ről nem hallottam, csak P67-ről, szóval legalább már ezt is tudom).

A tápegységben teljesen bizonytalan voltam, a kikötésem annyi volt hogy vagy FSP vagy Chieftec, de hogy pontosan hány Wattal számoljak, azt nem tudtam, ha azt mondjátok elég az 500as, akkor marad az :)

És azt is egyre gyakrabban olvasom hogy az 1333Mhz-s és az 1600as RAM között nincs igazán érezhető különbség, tehát akár maradhatna a kisebb is.

A házra nincs különösebb kikötésem, max annyi hogy megfelelően szellőzzön, a design se érdekel különösebben, bár a fenti épp csak "megtetszett" :)

Még egyszer köszönöm szépen a válaszokat, hasznos volt!

2012. jan. 10. 14:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Háznak lehetne egy CoolerMaster Elite 430.
2012. jan. 10. 14:46
 13/13 anonim ***** válasza:

nem lesz az rossz gép söt nagoyn jó lesz:)

ahogy szépen összerakogatad magadban infokat

vga t meg irták hogy még most jól muzsikál az

2012. jan. 10. 20:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!