Mit tegyek a ramokkal?
Figyelt kérdés
A számítógépemben van 4 db ram egy 1 gigás 2db 256-os és 1 db 512-es, az 1 gigás 800 Mhz es, de a 2 db 256os csak 533 Mhz. Ha jóltudom a gép mindig annyi mghzen fogja kezelni a ramokat amennyi a legkisebb (hiába van nekem 800as is), legalábbis régi alaplapom van és úgy tudom ezen az elven működik. Tehát hogy járok jobban? Ha csak az 1 gigásat hagyom benne tisztán, vagy legyen benne mind a 4 (összesen 2 giga) de csak 533 Mhz-n fusson? hogy tudom jobban kihasználni?
Előre is köszönöm!
2012. jan. 9. 21:00
1/3 anonim válasza:
Az órajel kevésbé fontos mint a kapacitás. Legalábbis memóriáknál.
2/3 anonim válasza:
Kiegészíteném: azt tudod megtenni, hogy minden ram késleltetését 1-el visszább veszed. Így ugyan alacsonyabb órajelen működik, de kevesebbet kell várnia 1-1 frissítésnél.
3/3 anonim válasza:
A következő kérdés úgyis az lesz, hogy azt hogy kell :))
Hagyd ahogy van kb 1-2%-os sebességnövekedésről beszélünk csak amit észre sem fogsz venni...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!