Szerintetek milyen ez a PC összeállitás? (Többi lent)
Belinkelem ,és ha valami nem kóser,vagy van jobb olcsobér akkor légyszives emlitsétek meg,kösz!
Alaplap: [link]
Processor: [link]
vagy: [link]
RAM: [link]
Graf.kártya: [link]
Gépház: [link]
Ha valamit kihagytam ami elengedhetetlen akkor szoljatok(monitor,bill.,hangfalak megmaradnak a régiről)amúgy GAME-ra lesz!
"Ezeket a B2 steppinges bullokat ne vedd. HA nagyon bull kell
várj a C0 steppingre, ja és amúgy se a játék ezeknek a fő céljuk. "-ezt nem teljesen értem,mi az a sepping és mi az a bull?ez a procinál van?ám a képfeltltéses:nagyon jo de DVD olvasom van ASUS,és a merevlemez is nagyob kell mert torrentozok és már 1,5 terra foglalt a gpembe(hozzáteszem 1 TB a külső HDD,és 750GB a belső merevlemez)
,megtaláltam a tápokat melyiket ajánljtok? [link]
Bull = Bulldozer
Az FX processzorok kódneve.
A mostani gépeből a HDD-ket meg tudod tartani? Mi nem kell? Mennyi €-ból kell gép?
Bocsi az érthetetlen fogalmazásért csak már megszoktam.
NA a bullt, a bulldozerre értetem, ami egy architektúra és amibe az általad választott két 4 modulos FX CPU is tartozik. A C0 steppingesek meg ezeknek egy frissült változata lesz ami remélhetőleg javul annyit minden szempontból hogy érdemi vétel legyen. Tehát szerintem azokat ne vedd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!