Elviszi ez a config ezt a játékot?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ez a config viszi az MW3-at ???
RAIDMAX GIGABYTE HD GAMER ATHLON II DUAL CORE X2 2X3000Mhz AM3 64BIT
8192MB DUAL DDR3 RAM
500GB SATA II HDD
20X dual layer DVD író
ATI RADEON HD6770 1024MB DDR5 DVI/HDMI ,PCI-E
6/8 CH HD audió
10/100/1000 Lan, 6DB USB 2.0, 2db elõlapi USB és audio
Fekete-ezüst ATX kivitel.
2012. jan. 8. 21:08
1/8 anonim válasza:
viszi de elég aránytalan. előre összerakott?
2/8 anonim válasza:
Viszi, de a tápot nem írják. Mennyiért vennél?
3/8 Tudor Vidor válasza:
4/8 anonim válasza:
pcoutlet, mi? Inkább kérdezd meg itt, hogy nem e állítanánk neked össze egy jó konfigot.. ehhez és ehhez kéne.
5/8 ProMaster válasza:
Ugye ez nem előre összerakott? A proci elég gyengécske a VGA-hoz, de vinné az MW3-at! Táp márkáját és típusát nem írják ami elég lényeges szempont egy számítógépnél!
6/8 anonim válasza:
ProMaster nem értem miért kell félrevezetni a kérdezőt? Az ATHLON II DUAL CORE X2 2X3000Mhz úgy be fog lassulni a MW3, hogy az ideg szét fog verni, tapasztalatból mondom.
7/8 anonim válasza:
Ez a konfig a PCOUTLET en 60-70ezer sincs jól sejtem?
monitorral és abszolút minenel készen
szóval árban lehet megéri még monitor nélkül is csak pcoutleten i7 es proci melé is 24 colos monitort adnak 100ezres full konfigban
szóval kicsit gyanus mért olyan olcsó
.
atól füg menyit szánsz rá es hogy pcoutlet ben megbizol e föleg táp ügyileg
viszont 2 év garanciát is adnak rájuk
8/8 ProMaster válasza:
Én azt mondtam, hogy vinni fogja, de nem azt hogy kimaxolva minden Highon... És amúgy a proci tényleg gyenge, de a VGA egész jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!