Mitől lassul rendszeresen a gépem?
Figyelt kérdés
Többször előfordult már, hogy lelassul a gépem. Internet is, meg minden egyéb. Észrevettük, hogy mivel igen poros helyen lakunk, időnként szét kell szedni és ki kell fújni. Nem jól működött-hangos lett- a ventillátor és ettől ,melegedett a vinyó. De most miután kifújtuk is a gépet, nem akar gyorsabb lenni. Ötlet valakitől, mi lehet a gond?2009. máj. 24. 13:04
1/4 anonim válasza:
Ugyan, ez nem a hardver miatt van. Ez a Windows hibája, mindenkinél előjön egy idő után, nem csak nálad. Minél több programot telepítettél/töröltél le a Windows-ról, az annál lassabb lesz. A Windowst 2-3 havonta ajánlott újratelepíteni (merevlemez formázással együtt), különben egyre lassabb és lassabb lesz.
Ajánlott legalább 1GB ram a gépbe és 3 ventillátor (a prociéval együtt) a gépházba.
2/4 anonim válasza:
Én az ilyen lassulás megszüntetésére a TuneUp2007-et szoktam használni. Netről le is tudod tölteni, illetve a serials.ws oldalról a serialt is meg lehet hozzá találni. És csak ajánlani tudom. Legalábbis nekem rendszeresen szokott segíteni, ha belassul a gépem. Egyébként ez egy "takarítóprogram", ami kicsit összébbrendezi a töredezett és egyéb file-okat
3/4 anonim válasza:
Így elsőre az is elképzelhető hogy kezd szétesni az op.rendszer, vagy valamilyen vírus okozza a problémát.
Esetleg leírhatnád hogy milyen géped van (CPU,RAM és egyebek), és milyen op.rendszert és víruskeresőt használsz.
Ha ezeket leírod akkor tudunk csak segíteni, mert így elég nehéz bármit is mondani.
4/4 anonim válasza:
A TuneUp kell mindenképpen, én is azt használom, illetve időről időre töredezettség mentesíteni is kell a HDD-t. De ha a Windows régen volt újratelepíteni, akkor már meg kell neki adni a kegyelemdöfést egy újratelepítés keretein belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!