Ez a laptop jó? Megéri?
Toshiba C660-28V
Intel i3-370M processzor
ATI PARK XT-1GB VGA (életemben nem hallottam még róla)
15,6" LED kijelző
4 giga RAM (sajna nem írja hány Mhz)
640 GB HDD
Bluetooth
WiFi
Windows 7 Home Premium OS
2 év garancia
170.000 Ft
Nem vagyok egy nagy kocka, de valamennyit én is konyítok a gépekhez, de szeretném minél több ember véleményét kikérni ezzel kapcsolatban.
nem venném...
1) Toshiba (benne van a nevében-"hiba")
2) i3??? :-/
3) a VGA akár még jó is lehet, de nem nagy szám..
4) 15,6 -ez egyéni, mire használod...ez pont középút-vinni nagy, otthonira kicsi...-el kellene dönteni mire használod..ha otthoni, akkor min 17", ha csak vinni 13"
5) 4gb ram, 640hdd -pipa
többi is pipa... nagy kérdés, h. minek rá op. rendszer (30-al megtolja az árat)
a 170-et kicsit erősnek érzem...
Összességében: picit drága vétel, ill. megéri jobban körülnézni, és 80-100K körül ui. gépet megkapsz kéz alatt...
Ajánlott vételek:
- HP Pavilion (ezüsttálca)
- Gateway (amerikai style) - kifejezetten ütős összeállítás
ha ilyen consumerben gondolkodunk...
Köszi a választ!
1, A 170 kicsit nekem is erős, talán ideadják 145-150-be oprendszer nélkül ha lehet, és talán kapok kis kedvezményt a készpénzes vásárlás miatt, ha nem, akkor meg szia dobozos.
2, Használtan még ingyen se kellene laptop...
3, A Toshiba névben csak magyarul van benne a "hiba" szó. ;)
4, Inkább itthoni gép lenne, nemigen vinném sehova. A teljesítménye miatt kellene ez. Nem játszani akarok vele, de a memóriája nagyon jó és a winchester is...a bluetooth pedig főleg.
Amúgy franc se érti, van aki a Toshibát köpködi, van aki szerint az Acer is jó...holott én meg azt nem vennék tutira, a DELL-ből marha drága ami ezeket tudja, stb. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!