Ha behalt a vinyóm, egyszercsak leállt, de semmi kattogás és ujraindításnál felpörög mintha jó lenne de bios se se win nem látja mi a teendő?
Figyelt kérdés
Nem tudtok valami technológiát erre, hogy lementhessem az adatokat.. inkább képeket fontos dokumentumokat?2012. jan. 8. 11:59
11/12 anonim válasza:
Ezen a Kürt-ön jókat kacagtam! :D
Van nekem is egy hibás merevlemezem, rámentem a kürt honlapjára ... hát a kutyám jobban tud angolul mint az aki ezeknek elkészítette az angol weblapot! :D
A 950 ezer forintos képzés félévenként az megy nekik, normális nyelvtudással rendelkező ember felbérelése a weboldaluk fordításához már nem! :D
12/12 anonim válasza:
Az angol oldalukat nem néztem még, de azért adatmentésben ők elég jók. Nem véletlenül ők mentették a dolgokat 9/11 után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!