A "dual core" és a "Core 2 Duo" között mi a különbség?
Most akarnék gépet venni, utána is néztem a dolgoknak, de mindenki mond mindent, a googli fordítós intel weblap meg trágya :)
Konkrét kérdésem az lenne, hogy a dual core tudja-e kezelni a 64 bitet és hogyan éri meg a másikkal szemben.
Ilyet akarok venni : "Intel Pentium Dual Core E5700 3GHz, 2 mag, 2MB cache"
A 2 mb cache mit takar?
ha nagyon egyedit szeretnel sajat igenyek szerint akkor epits - az olvasott tapasztalatok alajan - ez koltsegesebb idoigenyesenb. ha nem akarsz vele bajlodni s egy jol mukodo rendszert akarsz akkor a hardverapron nezelodj vagy adj fel ott egy hirdetest hogy ennyiert keresel s a bejovok kozul valogatsz.
ha jot akarsz s ragaszkodsz a bolthoz akkor a legjobb megoldas a pcoutlet.hu. bocs ha reklamszaga van de oket ajanlom mindig a laikusoknak, s eddig mki elegedett volt veluk.
Te most komolyan ezt az oldalt ajánlod?
Miért is van olyan érzésem hogy nem vagy nagyon képben konfigurációk terén? Fene tudja!
Félre értesz. Ezzel az oldallal a gond az hogy aránytalan gépek vannak és mindenhova a marketing dumát írják, de valamiért a tápot sose? Na ezért mondom hogy ez az oldal sz@r(ahogy az előre összerakott gépek 99%)! Nem kell nekem hinned mások is megmondják!
Am a hardveraprót én is bírom!
Hardver apróhoz nincs türelmem összevadászni a részeket és nincs is hozzá képzettségem, általában a dolgok 70%-át értem amit leírnak...
Egy konkrét configot tudna valaki mondani nekem?
eddig nem tudtam megnyitni, mert nem láttam a teljes linket, sry.. :)
De amit linkeltél az nem rosszabb? 512-es vidi kártya, 2 magos 3gigás 1mb caches proci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!