Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Pendrive írásvédetség? (BŐVEBB...

Pendrive írásvédetség? (BŐVEBBEN LENT)

Figyelt kérdés

vettem egy 16 GB-os kingstone pendriveot de ha ráakarok másolni egy 8GB-os iso fájlt akkor azt írja hogy lemez írásvédett és szüntessem meg... viszont ezenkívül minden mást átmásol... esetleg ötletek mi lehet a probléma?

elég sokat olvastam erről de semmi nem segített...

2012. jan. 7. 09:58
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
újabb probléma... most hogy átformáztam rámegy minden de az xboxom nem ismeri fel... esetleg ebben tud valaki segíteni?
2012. jan. 7. 12:20
 12/17 csacsi2 ***** válasza:

A probléma ott van, hogy NEM az iso fájlt kell kimásold, hanem annak tartalmát! PowerIso kezeli a lemezképfájl (ISO) formátumot. Miután megnyitod a programmal ott lesznek az ISO -ban lévő fájlok, azokat kell kiírd!

[link]

2012. jan. 7. 12:25
 13/17 A kérdező kommentje:
te miről beszélsz? azt se tudod mit akarok csinálni... nekem az iso fájl kell és nem a tartalma...
2012. jan. 7. 14:33
 14/17 anonim ***** válasza:

NA ilyenkor szokott eldurranni az agyam !!

ne is haragudj kedves kérdező de ha segítséget akarsz akkor azt is mond meg mit akarsz csinálni pontosan!!

FILMET NÉZNI?

JÁTÉKKAL JÁTSZANI?

FLASHELNI?

mert akkor úgy segítünk:))

a kérdésed meg olyan mint ha bemennél egy boltba és kérnél egy azt kérem és nem mutatnál rá a termékre

aztán amikor nem tudnak kiszolgálni

mérgesen az eladóhoz vágod

HÁT MAGA AKKOR MEG MINEK VAN ITT ?

2012. jan. 7. 14:40
 15/17 A kérdező kommentje:
én egy iso fájlt akarok átvinni egy másik gépre hogy kit tudjam írni... nekem a problémám az volt nem tudtam rámásolni... formáztam ahogy le lett írva mostmár át tudom vinni de xboxon szeretnék zenét hallgatni viszont most így nem ismeri fel az xbox.... nem értem ezt most mért kellet leírnom... -.-
2012. jan. 7. 15:41
 16/17 csacsi2 ***** válasza:

pcplatinium Ez jól esett értékelem!!!

Mivel nem írtad , hogy 1 seggel 2 lovat akarsz megülni!

NTFS particiot nem tamogatja az Xbox360.

formázd vissza fat -ra, az iso fájlt meg darabold fel és illeszd össze a másik gépen!

(fat32 alatt a legnagyobb fájl méret: 4GBájt. Fat16 alatt a legnagyobb fájl méret: 2Gbájt)

Még most döntsd el, hogy esetleg valamilyen boot programot nem szeretnél -e még rápakolni a pendrive -re...

2012. jan. 7. 15:50
 17/17 A kérdező kommentje:
oké és ehez nekem minek kellet írnom hogy átakarom vinni egy másik gépre és nem a tartalma kell? ez oly mind1 a probléma nem itt van... hogy egy seggel két lovat akarok ütni azt már meg leírtam... azaz hogy rá akarom másolni a pendrive-ra egy iso fájlt + zenéket akarok hallgatni róla xboxon... erre meg jön nekem hogy ki kell másolni egy pendrive-ra a tartalmát... MONDOM ISO FÁJL... nem a tartalma hanem I.S.O.... az meg legyen mind1 hogy nekem mire kell... nekem meg ettől tud eldurranni az agyam....
2012. jan. 7. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!