Ha a külső winchestert használni szeretném MINDIG újra kell tennem az ill. programot, mi lehet ennek az oka?
Üdv,
Az lenne a gondom,hogyha bekapcsolom a gépet és csatlakoztatom a külső winchestert/vagy már csatlakoztatva van bekapcsoláskor,akkor megpróbálja feltenni az illesző programot,és kiírja,hogy sikertelen.
Ha az eszközkezelőből kijelölöm a külső winyót és nyomok rajta egy hibaelhárítást akkor kiírja,hogy újra kell tenni az illesztő programot,ha megvan akkor rendesen működik,viszont ezt minden indításkor meg kell tennem..
Hogy lehetne ezt kikerülni?
(Win 7 x64-et használok,Etron USB3,2TB WD külső hdd)
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv:)
Mindig ugyan abba az USB portba dugod ?
Üdv,
2db USB 3-as portom van,mind1 melyikbe dugom,ugyan ez az eredmény..
Fehersrac
De sokszor igen :)
Az alaplapi chipest fel van rakva ?
Fel van rakva..
(Ezen kívül van még 6 USB2-es hátul és 2 elől szóvasz összesen nekem is 10 USB-m van)..USB 2-őn rendesen megy,de nem szeretem használni,mivel sokkal lassabb,mint USB-3on
Igen,valami ilyesmi probléma volt,kicsit állítgattam au autómatikusan induló programokat és a letiltott szolgáltatások közül is engedélyeztem párat és helyrejött,
Köszönöm szépen a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!