Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ezt miért csinálja?

Ezt miért csinálja?

Figyelt kérdés
Na szóval nem értek az ilyen dolgokhoz úgyhogy lehet nagy hülyeségeket fogok írni előre is elnézést! Tehát van egy alaplapom mai napig azt hittem rossz,de nem. Viszont a monitoron nincs kép csak fekete és a LED villog. Egyből cseréltem ramot de így se, bedugtam egy másik vidikariba úgyse jó,aztán észrevettem,hogy nincs bedugva az egyik "cuccba" a tápegység ,de amint bedugom oda be se kapcsol a gép és tuti,hogy az miatt nincsen kép.. itt van az a cucc: [link] na szóval ide bedugom és akkor nem kapcsol be olyat csináltam,h bekapcsoltam és akkor akartam bedugni szikrázott egyet és leállt. Szóval akkor ez most kuka? Bocs a hülye fogalmazásért,de sietek.
2012. jan. 6. 13:56
 1/8 detronic ***** válasza:

Nem látom a típusát a lapnak ???

Mi van a csatihoz írva ?? (nekem proci tápnak néz ki)

2012. jan. 6. 14:02
 2/8 A kérdező kommentje:

Ez csak minta kép.

Alaplap: Msi PM8M3-V H

Ez van köré írkálva: JPW1,C93,C91

2012. jan. 6. 14:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Na tessék itt van pontosan: [link]
2012. jan. 6. 14:09
 4/8 A kérdező kommentje:
Előtte működött ugyan ezzel a táppal.
2012. jan. 6. 15:37
 5/8 detronic ***** válasza:

Ez a proci tápja, tényleg....

Valami meghalt... Próbálj szerezni egy tápot próbára...

2012. jan. 7. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a táp romlott el, de ellenőrizd, hogy nem a ramokat raktad-e be fordítva.

Bocsi, hogy ilyet írok, de nem tudom hogy mennyire értesz a gépekhez.

2012. jan. 9. 15:28
 7/8 A kérdező kommentje:
A tápot most is használom, igaz a proci tápjához tartozó kábelt a másik gépbe nem kell.
2012. jan. 9. 23:46
 8/8 anonim válasza:
Ezt így nem lehet megmondani, ahhoz látni kellene a gépet élőben, ha a környéken laknál, mondjuk ránéznék, de kicsi az esélye :D Keress egy ismerőst, aki ért hozzá, mert így nem sokat lehet mondani, vagy ha végleg nem boldogulsz, akkor szerviz.
2012. jan. 26. 18:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!