Vettem egy radeon x1600-as videokártyát beraktam a gépbe, föltelepítettem, és kb. 2 órát volt jó!! Utánna magától kikapcsolt a gép! Most állandóan csak a ventillátorja pörög! Mi lehet a baja a videokártyámnak?
Figyelt kérdés
Most csak alaplap integrált videokártyáról tudom használni a gépet!! Mi lehet a baj??2008. márc. 30. 22:09
1/2 anonim válasza:
így első nekifutásra hibás. Mivel 2 órát volt jó, lehet, hogy valami nem volt rendben a hűtéssel és megsült. (elvileg ugyan védik magukat, de sosem lehet tudni)
Ha most vetted, akkor számlával együtt vissza kell vinni.
2/2 anonim válasza:
Milyen tápegység van a gépben?
Előfordulhat, hogy alulméretezett a táp, és már a videokártya megfelelő hajtására nincs energia... Ez is lehet a gond.
Bár a két órás működés inkább arra enged következtetni, hogy ahogy előttem is írták, megsült a kártyád, elégtelen volt a hűtés.
Ki kell próbálni másik gépben is. De a tápegység TÍPUSÁT (gyártóját) és méretét mindenképpen ellenőrizd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!