CPU hűtő ventilátor lelassítása?
Leszeretném lassítani a CPU fant
a kérdés hogy? Esetleg szoftveres kikapcsolása lehetséges?
(Win 7 32bit Msi cx 623-as laptop)
Ha lehet akkor a biosban kell keresni, de inkább vidd szakemberhez. Nekem acer van, ebbe nem lehet állítani. Asztali gépekben lehet....
Leállítani biztos nem lehet mert a proci túlmelegedne.
Nem hülyeségből pörög fel. Te meg agresszív kismalacként ki akarod kapcsolni?
Bizonyos működésbeli miérteket sosem fogsz megérteni, user szintű szemlélettel!
a 2.dik kommenthez inkább nem is reagálok.
szóval az lenne a helyzet, hogy nem szuperál a hűtése a gépnek, ezért egy kicsit módosítottam. és most simán nem akarom hogy fölöslegesen hangoskodjon (a másik venti meg faján halk és hűvös is /Pcwizardal megmérem/), bár lehet a legegyszerűbb az lenne ha el is távolítanám csak gondoltam, minek? most azzal is vesződjek? /faja kínai csavarok/. Meg ha kiszedem előbb utóbb, elkallódik. Szóval reméltem, hogy valaki tudja fejből, mert én elfelejtettem, a Biosa meg egy kalap szóval ott nincs ilyen.
Először is nézd meg, hogy miért pörög annyira (szoftver-re gondolok), aztán nézd meg, hogy nem-e kell tisztítani a hűtőt por végett. Ha igen, akkor nem ártana újra lekenni hűtőpasztával tisztítás után. (Ezt félévente illik)
Ha így is hangos maradna, akkor vagy szerelő vagy hűtő csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!