Milyen számitógép házat vegyek amihez gyárilag van ventilátor és nem csak 1db?
Figyelt kérdés
Nézegettem a házakat, és soknál azt látom hogy van 5-6 venti hely,de csak 1db van benne. Én meg nem szeretnék külön szerelgetni ventilátorokat. Pl nekem a colermaster 430 tetszett meg, de ahhoz is csak egy ventilátort írnak. Max 15-16 ezer Ft-ot szánnék rá.2012. jan. 4. 19:49
1/3 anonim válasza:
hát nem tudom hogy vagy vele de az a 4 csavar amit betekersz vagy 2 nem éppen nagy munka. amúgy se kell teli rakni ventilátorral ha nem egy eldugott helyen van a géped meg nem tuningolod. 1 venti általában a hdd-khez és elég is.
2/3 A kérdező kommentje:
Az addig oké, csak darabonként még 2-3 ezer Ft. De aztmondod hogy nem is kell több? Elég az ami az elején van?
2012. jan. 4. 22:31
3/3 anonim válasza:
Sharkoon t5 value,
Sharkoon t9 value.
A t9-ből több szín is van, de a t5-be el van forgatva a hdd tartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!