Szerintetek melyik a legjobb notebook a 150 ezer forint körüli, de inkább az alatti kategóriában? (Általános felhasználásra+néha játék)
Figyelt kérdés
2012. jan. 3. 21:10
12/23 anonim válasza:
én egy ilyet kaptam hasonló célból, 150 volt kereken
játékot még nem tettem rá, de ha lesz tapasztalat majd írom :)
13/23 A kérdező kommentje:
Várom, köszönöm :)
Mivel ez a típus eléggé jónak tűnik ezért az árért, így ezt berakom a lehetségesek közé. Ha van vele bármilyen problémád vele, akkor azt is oszd meg kérlek!
2012. jan. 8. 11:17
14/23 anonim válasza:
Hát játékokat azon se fogsz nagyon játszani...
15/23 A kérdező kommentje:
Ha valóban így is van, akkor is szükség lesz egy laptopra, több pénzem meg nem nagyon lesz rá, így eszerint kell felmérni a lehetőségeket. Nyilván adott pénzből az igényeimet leginkább kielégítő gépet venném.
2012. jan. 8. 22:16
16/23 anonim válasza:
De hallod ember kussolj már el XD Nevetségesek a dühkitöréseid hogy "ÚGYSE JÁTSZOL RAJTA,NEM JÁTÉKRA VALÓ BLEEE" mint egy szar taknyos gyerek komolyan...Nekem szar 2 magos Amd Athlon x2 p340 van 2gb rammal és 512 HD5470 kártyával és a DmC 5-öt Ultrán viszi...Fifa 14 játszható...Saints row 4...Diablo 3 high...Deadfall Adventures..Prototype 2...CodMW3...szerintem ez gyártó függő hogy mennyire hangolja össze az alkatrészeket és ne hallgass ilyen gyökerekre mert példaképp van egy 4magos amd konfig Toshibából és van egy teljesen ugyanolyan konfig csak HP Pavilion...És csodával határos módon a toshiba jobban viszi a játékokat...Vizsgázz le szám-techből vagy amiből akarsz de akkor is laposra lehet gyalázni a szövegelésedet...ezt ki kell próbálni nem marhákra hallgatni
17/23 anonim válasza:
De az asztali, te "okos"... egy asztali kártya ugyanolyan számozással is jóval erősebb, mint egy notebook-laptop kártya...
18/23 anonim válasza:
Ez még akkor sem azt jelenti te """"okos"""" hogy nem való játékra egy laptop, csak azt hogy egy asztali erősebb (amit a hülye is tud) ... fogalmazd meg értelmesen inkább
19/23 anonim válasza:
Mit fogalmazzak meg értelmesebben? Ennél is? Akkor nálad van a probléma. Egy laptop, főleg ennyiért megdöglik a játékok alatt. És itt most ne a Vice City meg hasonló játékokra gondolj, mert azt még egy 5 éves alsó kategóriás laptop is viszi. De gondolom nem azzal akar játszani, ha igen akkor én kérek elnézést. 150 ezer forint körüli áron egy viszonylag gyors, internetezésre való gépet kapsz, amibe van talán dedikált VGA, de talán még az sincs, tehát integrált. Ezért mondtam, hogy egy laptop NEM játékra való. Az amin már el lehet játszogatni, az olyan 200 ezernél (vagy talán feljebb) kezdődik. Unokabátyámnak 250.000-res DELL van dedikált GTX650 videókártyával. Mondanom sem kell, hogy jó ha közepes grafon tudja futtatni a legújabb játékokat is, ezzel ellentétben van barátom akinek GTX650 VGA-ja van asztali gépben és maxon élvezi a játék által nyújtott örömöket. Hatalmas szakadék van egy laptop és egy asztali gép között. Elismerem, hogy van kifejezetten játékra laptop, de az is hülye aki azt megveszi... Én 2 éve vettem 300.000FT-ért gépet, azóta is tökéletesen megy rajta FullHD-n, kimaxolva minden. Ha ennyiért laptopot vettem volna, akkor szerintem már csak olyan közepes-low grafikán tudnék játszani. Vita lezárva, laptop nem játékra való, nem játékra lett kitalálva.
20/23 anonim válasza:
Szerintem hiába mondod az órajeleket mivel az asztali és a Notebook GPU alapból nem egyezik...Jelölése is más (Mobility,M) és a hozzá tartozó driver sem ugyanaz (Mobility,notebook)....De legyen igazad, okos enged...tudod...Dugd a fütyid az asztali tápodba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!