Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mitől nem indult a gép?

Mitől nem indult a gép?

Figyelt kérdés

Apám gépe most jan 1-jén első bekapcsoláskor meghalt, bejött a maxdata kép és nem is bootolt. Kiszedtem az egyik memóriát utána már bootolt, de vinnyogott valamit a rendszeridővel. Visszaállítottam 1 évvel hamarabbra és el is indult a windows. Kikapcsoltam, visszatettem a memóriát és jó.

Mitől lehet ez?

Nincs helye "örüjjé hogy megy oszt kész" válasznak. Szakértői választ szeretnék kapni, hogy ezzel is bővítsem tudásom. Köszi

2012. jan. 3. 14:17
 1/9 anonim ***** válasza:
takarítsd ki rendesen nézd még hogy csatlakozók rendesen érintkeznek.e majd utána mentsd le egy külön vinyóra ami kell vagy valahogy old meg formatáld le az egészet és rakd újra. Lehet valami vírus vagy hasonló
2012. jan. 3. 14:21
 2/9 anonim ***** válasza:
50%
örüjjé hogy megy oszt kész
2012. jan. 3. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Esetleg lemerül az elem az alaplapodon és ilyenkor a beállításokat is elfelejti és ez is okozhat gondot...
2012. jan. 3. 14:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy merül, mert 2012. jan 3 volt az idő a ram kivétel után a biosban.
2012. jan. 3. 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor viszont a "vinnyogott valamit a rendszeridővel" lesz a probléma gyökere, de ez nekünk kevés...
2012. jan. 3. 14:41
 6/9 A kérdező kommentje:
Na most lemegyek a géphez és visszaállítom 2012-re és meglátjuk mi lesz.
2012. jan. 3. 14:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Visszaállítottam 2012. jan. 3-ra és működik rendesen. Akkor a RAM-mal volt/van valami. Kb 1 hete a rendszer nem ismerte fel, csak miután egy másik slotba tettem.
2012. jan. 3. 14:48
 8/9 A kérdező kommentje:
vagy alaplap
2012. jan. 3. 14:50
 9/9 anonim ***** válasza:
hmm probáld a biost resetelni.
2012. jan. 3. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!