Gamer0623 kérdése:
Windows 7 Mulzimédiás audiovezérlő miért nem működik :O?
Figyelt kérdés
Ma telepítettem újra a gépemet,és észrevettem hogy nincs semmi hang a gépemen.Az Eszközkezelő-ben a Multimédiás audiovezérlő mellet egy sárga felkiáltó jel van.Hogyan tudnám megcsinálni a hangot a gépemen???HELP PLS!!2012. jan. 2. 20:12
1/4 anonim válasza:
lehet, hogy a w7 nem ismerte fel a hangkártyádat. Vagy a sárga kérdőjelnél jobb katt, illesztőprogram frissítése (internetről), vagy kideríteni, hogy milyen a hangkártyád, és a netről le kell szedni hangkártya drivert.
2/4 anonim válasza:
nekem egy xfi xtreme gamer hangkarim van és annak sem tudja a driverét feltenni magától és pontosan ugyanezt írja,úgyhogy nálad is ez lesz a gond nincs fent a driver az updeten.Neked kell feltelepíteni.
3/4 anonim válasza:
nekem egy xfi xtreme gamer hangkarim van és annak sem tudja a driverét feltenni magától és pontosan ugyanezt írja,úgyhogy nálad is ez lesz a gond nincs fent a driver az updeten.Neked kell feltelepíteni .
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,de meg tudtam oldani.A youtub-on nézegettem videókat és több videó összeállításából meg tudtam csinálni.Akinek még nem megy egy kis segítség: nekem Realtek AC'97-tel sikerült megcsinálnom.
2012. jan. 3. 10:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!