Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Videókártya mitől tud sárgás...

Videókártya mitől tud sárgás képet adni?

Figyelt kérdés

Mai nap kaptam ingyen egy Gigabyte gv-nx73t256p-rh (NVidia 7300GT) PCI-E videókártyát ami sárgás képet ad. Mitől lehet ez? Gyárilag passzív hűtésű, hűtőt már raktam rá

Nem kábel, nem monitor hiba, mert ami az alaplapban van azzal tökéletesen működik (csak gyenge)

kép : [link]

2012. jan. 2. 17:15
 1/6 Edus:) ***** válasza:
húzd ki a monitor kábelét a gépből majd dugd vissza.
2012. jan. 2. 17:26
 2/6 A kérdező kommentje:
hiába... :/
2012. jan. 2. 17:38
 3/6 anonim ***** válasza:
csatllakozoval van valami vagy a kártyával valoszinüleg , de valoszinüleg a csatlakozoval vegyél vagy szerezz 1másikat ha azzalése a jo a kártya a ludas
2012. jan. 2. 18:00
 4/6 A kérdező kommentje:
egyáltalán cserélhető ez a csatlakozó? mert van egy másik besült kártyám, arról leoperálóm ha le lehet :)
2012. jan. 2. 19:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát éppenséggel le lehet venni, másik kártyáról, de nem éri meg szenvedni vele, mert egy hatalmas szopás, ha nincs hozzá egy min 100w-os forrasztód, mert az én 75w-os pákám nem igazán tudta megolvasztani azt a forrasztóónt ami van rajta, meg kicsit nehézkes, jó nem azt mondom, hogy nem próbálkozhatsz, de én inkább akkor már azt időtöltésként javaslom :D, de LEGELŐSZÖR nézd meg a rendes videókártyán lévőn a forrasztásokat, lehet hogy az engedett fel, keress repedést a forrasztáson/kon, vagy esetleg kondenzátor forrasztás, vagy ha van rajta jumper, tedd át másikra, jó tudom, hogy az S-VIDEO-hoz van, de próba szerencse! :D
2012. jan. 3. 20:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerencsém van! VGA csatlakozásban adott csak sárga képet, kaptam egy DVI->VGA átalakítót és azzal tökéletesen működik :) Ezek után szerintem fölösleges játszadozni a kártyával, ráadásul a forrasztás nem az erősségem :)
2012. jan. 7. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!