Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a proci és alaplap tudja...

Ez a proci és alaplap tudja kezelni ezeket a RAM-okat?

Figyelt kérdés

Van egy:

-INTEL Core i5 2500K procim

és egy:

-MSI Z68A-G43 (B3) alaplapom

Most fejleszteném a gépet + RAM-al, de nem tudom hogy ez a proci és lap kezeli-e az 1600MHz-es RAM-okat????

(Mielőtt még belémköt valaki el kell mondanom hogy NEM CSAK játékra hanem MUNKÁRA is kell ahol számít a RAM-gyorsaság) Szóval 1600MHz-es RAM-ok kellenének a gépbe, de nem tudom hogy a procival és a lappal eggyüt tudna-e működni... Ha megveszem akkor csak beteszem és nem kell semmit állítani?

2012. jan. 2. 01:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen mehet bele 1600Mhz-s ram, csak annyit kellesz hogy miután beletetted a BIOS-ban állítsd át 1600-ra, mivel alapból 1333Mhz-n fog menni.
2012. jan. 2. 03:33
 2/3 A kérdező kommentje:

És megkérhetlek hogy ezt mutasd meg nekem? Mert BIOS-ban nekem a suliban csak annyit tanítottak hogy az az alap, és hogy ha oprendszert telepítesz akkor be kell állítani a DVD olvasót elsődlegesként... -.-"

Na szóval Hart légy olyan kedves és mondd el hogy én ezt hol találom?! :$

AZ ALAPLAPON MÁR UEFI BIOS VAN!!

2012. jan. 2. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudom hogy UEFI-s. Hogy ez pontosan hol lesz a te esetedben...? A BIOS-ban nézz be az overclokking menüpontba ott is a DRAM Configuration-ba.
2012. jan. 2. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!