Szeretnék Iponon összerakatni egy számitógépet. Megbizhatóak?
igen persze.
azt gondolod hogy több ezer embert átvernek és még mindig üzemelhetnek??? de mint mindenhol ahol emberek dolgoznak itt is lehetnek hibák. de korrektül kezelik azt is..
Hogy megbízhatóak-e nem tudom.Jók a vásárlói tapasztalatok,DE!
Én a videókártyámat tőlük vettem volna.Több mint 8000 ezer forintot tettek rá 2 nap alatt.Más terméket nem néztem.Nem tudom mi ennek a hirtelen áremelkedésnek az oka.Remélem a többi bolt nem követi.
Esetleg, ez segíthet.
na vajon mitől lett drágább 2 nap alatt???
vagy olvass híreket vagy kérdezd meg a zorbánc és a bandáját../nem politizálni akarok/
de az euró rendesen elszaladt egy egy barom megnyilatkozásuk és cselekedetük miatt....
mivel az euróhoz igazítják az ilyen cégek az araikat nem árt nézni az árfolyamot amikor vásárolni akarsz...
A kártya miatt több bolt árát is figyelem,de még csak náluk láttam 20% áremelést az adott terménél.Nem emeltek mindenen.Ezeket lehet,hogy nem említette OV?
Akárhogy is van sokat nem tudunk csinálni,vagy megvesszük amikor kell,vagy várjuk a kedvező alkalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!