3 betöltött RAM slottal még megmarad a dual channel?
Figyelt kérdés
Az alaplapon 4 RAM slot van amiből 3-mat töltöttem be ugyanazzal a rammal (ddr3 2gb 1333mhz). Így megmarad a dual channel arra a két ramra amik az azonos színű slotban vannak vagy elveszik?2012. jan. 1. 11:06
2/6 anonim válasza:
Első vagyok.
Csak párosával műxik. 4el megint igen.
3/6 A kérdező kommentje:
Remek, akkor vehetek még egyet....
2012. jan. 1. 11:16
4/6 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy bármilyen gyorsulást észre fogsz venni, ha veszel mégegyet. Hacsak nem keményen game.
Ezzel biztos sokan nem fognak egyetérteni :)
Természetesen mérhető a különbség, de szerintem gyakorlatilag észrevehetetlen.
5/6 P.O.C. válasza:
Specifikus tesztekben észrevehető csak a különbség Single és Dual Channel kötött. A gyakorlatban elhanyagolható jelentősége van.
Bővebben:
6/6 anonim válasza:
Ha nem 64 bites op.rendszer van a gépeden, akkor ne vegyél, mert a 32 bites op.rendszer nem tud 4 GB memóriát kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!