Balogzsolt1 kérdése:
Mennyibe kerülne egy jó gép?
Figyelt kérdés
A keretem 80000 FT.újabb játékokra szeretném használni2012. jan. 1. 10:36
1/5 anonim válasza:
80.000-ből nemfogsz tudni full grafikén bf3-azni ha azt akarod
2/5 anonim válasza:
Én annyiért vettem pont tavaly januárban, csak a gépet, monitor és egyéb kiegészítők nélkül. 450-es Chieftech táp, 4 giga ddr3-as 1666 MHz-es RAM, 500-as winyó, 1 gigás HD5770-es videókártya, i3 3,06 MHz-es kétmagos proci és egy Asrock alaplap. Ez utóbbi nem a legjobb, de egynek elmegy és eddig nem találtam játékot, ami megfogta volna.
3/5 anonim válasza:
A bf3 is ment HIGH felbontásban, csak ha ULTRA-ra tettem akkor nem akarta vinni, de úgy sokaknak másoknak se. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Monitor meg ezek nem kellenek.Nem tudna valaki össze rakni ennyi pénzből egy jó gépet?
2012. jan. 1. 11:02
5/5 A kérdező kommentje:
Nem kell FUll elég a Medium is Pl GTA 4 Metro 2033
2012. jan. 1. 11:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!