Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik konfigot válasszam? (lent)

Melyik konfigot válasszam? (lent)

Figyelt kérdés

1.(Intel)

Alaplap: [link]

Processzor: [link]

Memória: [link]

Merevlemez: [link]

Táp: [link]

Ház: [link]

DVD: [link]

2.(AMD)

Alaplap: [link]

CPU: [link]

RAM: [link]

VGA: [link]

HDD: [link]

Ház: [link]

Táp: [link]

DVD: [link]

Az Inteles gépbe először menne egy nV GT210 azt később lecserélném 6850-re.

És használnám videószerkesztésre(nem HD felbontásba hanem cask 480p-be)meg persze játékra.

Én személy szerint az Intelest választanám de kíváncsi vagyok a TI véleményetekre is :)

2011. dec. 31. 21:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Egyébként ha a Bulldozert venném mennyi előnyöm lenne ?
2011. dec. 31. 22:40
 12/15 anonim ***** válasza:
semennyi...a 4100 fx kb egy 3 magos athlon szintjén van...
2012. jan. 1. 01:29
 13/15 A kérdező kommentje:

Jó.A szavazást LEZÁROM*itt most képzeljetek egy stohl bucis léezárást XD*

A mai meccs győztese.az INTEL.

2012. jan. 1. 08:17
 14/15 anonim ***** válasza:
drága barátom az AMD egy sz*r f*s úgy ahogy van akárki akármit mond.. gyenge hamar elromlik gagyi szerinted miért kerül fele annyiba mint az intel? mert a gyártok rendesen? hm nem hinném azért mer az INTEL az egy minőség kb mint kinai minöség vs adidas minöség vagy akármilyen jó mínőség az intel amd egy szutyok kiani gagyi.. :S egyszer volt AMD kár volt érte.. 2maogs 3,2re huzva de kb egy celeron szintjét nem haladta meg INTEL a nyerőn és ha 120bol akarsz nem irtad hogy mennyiböl akarsz én a helyedbe minimum egy intel core 2 quad q8300 vennék vagy pedig egy erősebb q9650 szériát tudod miért? i5 nem annyival gyorsabb hogy megérje azt a már tizezret teszekből kiderül meg video kártyábol se kell 10gigás nekem van egy gtx550 ti és very high legnagyobb felbontás kimaxolva minden gta4ben van 40-80fpsm és tudni illik gta4 nagyon elvan ba*va gépigényileg pedig csak 2.5ghz a mostani procim és 4magos lényeg: intel a nyerő amd szutyok
2012. jan. 3. 18:00
 15/15 anonim ***** válasza:
Darksirius16 Hogy te mekkora csicska vagy!
2012. jan. 3. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!