Milyen videó kártyát vegyek 15000-ből?
Figyelt kérdés
Egy nvidia gs 8400-em van(overclock-os). Amin a minecraft is akad. Szeretnék egy kicsit jobbat. SAPPHIRE HD 6450 512MB GDDR5 Ezt láttam 14990-ért ez milyen? Vagy milyen van még ami jó.2011. dec. 31. 15:44
21/24 anonim válasza:
És a táblázatban a DDR5-s Gt240 volt, amit ott van az DDR3-s. Na szóval a különbség csak nő.
22/24 A kérdező kommentje:
Imádom a vaterát, csereberét, meg a használt cuccokat. Akár 20000 ft olcsóbban is vehetek ott. De el vagyok tiltva az ilyenektől mert 10- ből 1x átvágtak. Ezért anyám nem engedi a használt cuccokat csak az újat.
2011. dec. 31. 18:39
23/24 Panda Péter válasza:
hardverapro.hu
kb 40-50 üzletem volt, mindössze két alkalommal nem jött össze minden úgy, ahogy akartam, de anyagi kár egyik esetben sem ért.
24/24 anonim válasza:
Ha egy kis zsét összeszedsz még akkor használtan tudsz venni HD 4870/4890-et vagy esetleg GTX 260-at, és azok már legalább játékra valók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!