Nem másolható egy 8,4 GB (game) adat egy 16 GB mini sd kártyára (Philips Class), miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Ez egy játék amit szeretnék felmásolni egy MINI SD kartyara de nem engedi!
Hibaüzenet: "Célmeghajtóban lévő lemez megtelt. A folytatáshoz helyezzen be egy másik lemezt. ... nem másolható: Nincs elég lemezterület. A lemezterület növeléséhez töröljön néhány fájlt, majd próbálkozzon újra."
Mini sd kartyat formáztam. Már kipróbáltam adapterbe és GPSbe tenni és úgy végrehajtani a másolást de nem működik.
Ebben kérném a segítségeteket!
Válaszokat előre is köszönöm!
BUÉK! :)
2011. dec. 31. 13:44
11/13 anonim válasza:
Tegyél be egy XP telepítő lemezt a DVD meghajtóba, bootolj arról, közben a Pendrive legyen a gépben. Válaszd azt a lehetőséget, hogy arra a meghajtóra telepítse a Windowst, így már le tudod formázni.
12/13 A kérdező kommentje:
Végülis sikerrel jártam. Alcohol 120% kicsomagoltam, majd szépen sikerult átmásolni cirka 1 óra alatt kb. Úgyhogy o.k. Köszönöm a hozzászólásokat!
2011. dec. 31. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!