Ez jó gamer pc?
Figyelt kérdés
Alaplap Asrock N68-S3
RAM 4GB DDR3 1333MHz
Processzor AMD Phenom II X2 555 3,2GHz
Ház HKC
Tápegység 430W
Videókártya AMD HD 6670 1GB
Merevlemez 500GB
2011. dec. 30. 21:26
1/7 anonim válasza:
Hát gamernek éppen nem nevezném, esetleg belépő szintű gamer, de a VGa mindenképpen GDDR5-ös legyen, a táp meg flejtős, a HKC szar, legalább Chicony Hipro-t vegyél, vagy FSP, Chieftec ha belefér.
Ja és az nvidia chipsetes alaplap sem túl jó választás AMD-s jobb lenne.
2/7 anonim válasza:
Nem, a VGA gyenge, Procibol min 4magos, Mivel a haz HKC, gondolom, a tap is -> silany minoseg, megne vedd. Min egy Radeon HD 6770 / GTX 550 Ti VGA, tapbol egy 400W-os FSP hexa, es egy 4 magos Phenom II, ezmar elmegy gamer pcnek, pl BF3 ezen mar futna High-on elsimitas nelkul, Crysis 2 is menne mar elfogadhato FPS-el.
4/7 anonim válasza:
19-ért sima AM3 lap? Inkább ne.
Amúgy az amit te összeírtál neki durván másfélszer-kétszer annyiba kerül mint amennyiből ő írt össze, nem valószínű hogy tud mit kezdeni ilyen ajánlattal.
Kérdező amúgy mennyit szánsz a gépre?
5/7 anonim válasza:
+1 az elsőnek és én is megkérdem mennyit szánsz gépre?
7/7 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom,arra gondoltam hogy majd folyamatosan gyüjtõgetek.
2011. dec. 31. 00:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!